Lineaire geleidingen

Als vooraanstaand leverancier van rechtgeleidingen zijn wij voorraadhoudend importeur van diverse wereldmerken waardoor wij altijd het juiste product kunnen leveren, passend bij uw toepassing en uw budget. Ons leveringsprogramma omvat lineaire railgeleidingen (railbreedte 6 t/m 65 mm), kogelbussen en assen (ø 5 t/m 60 mm) maar ook geleidingsassen met langs-groef (verdraaiing geborgd) in diverse uitvoeringen.
TBI rechtgeleidingen zijn voorzien van viervoudige kogelbanen met een contacthoek onder 45° voor een hogere stijfheid van het systeem en voorziet zo tevens in een gelijke lastopname in 4 richtingen. Door het geïntegreerde en gepatenteerde zelfsmerende systeem, wordt een lange levensduur verkregen met een minimum aan onderhoud en zonder vervuiling door overtollig vet. Hierdoor blijven de rechtgeleidingen altijd schoon. Hierdoor zijn de onderhoudskosten laag en bespaart men vooral tijd en smeermiddelen.
Kijk ook even bij onze statische remmen voor zowel ronde stangen als rails uitvoering.
Het principe waarbij gebruik wordt gemaakt van zgn. dubbelrijige precisie rollagers wordt steeds populairder voor rechtgeleiding. Hiermee kunnen zeer hoge snelheden worden bereikt. Ook hier bieden wij toonaangevende producten.

Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!

 

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.