Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Actuatoren

Wilt u een actuator, ook wel hefcilinder genoemd, kopen van het merk Moteck? Dan is de webshop van A&A Motion and Control de plek waar u moet zijn. De actuatoren die wij verkopen worden ingezet bij allerlei toepassingen en machines: van goederenliften tot vuilnisbakken en van verkoopwagens en afsluiters tot signaalborden. Kiest u voor een elektrische actuator? Dan profiteert u van diverse voordelen.

De voordelen van een elektrische actuator

Een elektrische actuator of hefcilinder is:

  • Eenvoudig toe te passen in een constructie
  • Eenvoudig te besturen
  • Zo goed als onderhoudsvrij

Vooral in vergelijking met traditionele lineaire aandrijvingen, zoals hydrauliek en pneumatiek, is een elektrische actuator onderhoudsvrij. Hierdoor is uw toepassing op lange termijn kostenefficiënter.

Eigenschappen van onze hefcilinders

Onze hefcilinders (of actuatoren) worden uitgevoerd in IP65, slipkoppelingbeveiliging, handbediening, verstelbare eindschakelaars, pot-meter en hall-sensor uitvoering. Daarnaast zijn ze leverbaar in gecoat staal en rvs. Het spanningsbereik omvat 12, 24 of 36 Vdc en 230 of 400 Vac. De slaglengte is standaard vanaf 50 t/m 900 mm. De trekkrachten van een actuator (of hefcilinder) zijn 70 t/m 10.000 N. Bij ons koopt u actuatoren of andere artikelen, zoals aluminium profielen of machineafscherming, van de beste merken, waaronder Moteck, Uracon, Eichenberger en Yaskawa.

Eenvoudig online een actuator van Moteck bestellen

Bestel heel eenvoudig een actuator van Moteck via onze webshop. Het pakket maken wij dan compleet door middel van diverse besturingssystemen. Denk hierbij aan synchroonloopsystemen en stroombegrenzers. Alle uitvoeringen zijn bij ons op voorraad of in korte tijd samen te stellen in onze eigen werkplaats. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw hefcilinder. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag! Bel naar 030 – 6081717 of stuur een e-mail naar verkoop@aamotionandcontrol.nl.

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.