Torsie-veer spanners, kettingwielen & rollen

Rubberveerelementen zijn voor vele doeleinden toepasbaar. A & A Motion and Control BV is al sinds 1996 leverancier van deze industriële componenten. Het meest bekend is de kettingspanner die in 5 standaard afmetingen leverbaar is: TS11 t/m TS45 en gelagerde kettingwielen voor kettinggrootte 3/8” t/m 3/4”. Ook leveren wij kogellager rollen om een riem op spanning te houden. Hiervoor hebben we ons eigen merk geïntroduceerd voor een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteit verhouding.

De overige elementen zijn ontwikkeld voor toepassingen waar veren, dempen, lageren of spannen vereist zijn. Ook buiten de industriële markt zijn er talrijke toepassingen. Denk hierbij aan verende ophangelementen voor bijvoorbeeld speeltoestellen of nivelleer toepassingen zoals vering voor transporttoestellen of als torsie element om krachten op te vangen enz. De grote verdraaihoek van +/- 32° en de daarbij oplopende torsiekracht en demping biedt grote mogelijkheden.
Door hun veelzijdigheid en inzetbaarheid vinden we steeds weer nieuwe toepassingen voor deze rubber veerelementen. Door onze lange ervaring en specialistische kennis kunnen wij u altijd vrijblijvend adviseren over de toepassingsmogelijkheden.

Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!

 

CONTACT OPNEMEN?

Onze specialisten helpen u graag verder. Stel direct uw vraag in een mail, wij proberen nog dezelfde dag te reageren.